Gelinlik hayallerinize kavuşun


 


Kar yağdığında her tarafta bembeyaz bir örtüyle kaplanmışçasına gözleri kamaştıran muhteşem doğal bir görüntü oluşur. Mutlak izlerken hayallere dalar insan. Yeni evlenecek ya da evlilik hayali kuran her kadının aklınaysa izlerken beyaz gelinlik gelir ve gelinliğiyle ilgili hayallerini düşüncelerini şekillendirmesi konusunda ona motive edici bir rol oynar mutlaka bu doğal güzellik. Tabii ki kadınlar bu hayallerini sıcak yaz günlerinde de ateşleyecek mutlaka birçok neden ve motivasyon kaynağını da bulmakta zorlanmayacaklardır.

        Beyaz gelinlik hepimize doğa ananın üzerimize örttüğü kar gibi masumiyeti ve temiz bir başlangıcı simgeler. Böylesine önemli bir gün için gelinlik modellerini dikkatle inceleyerek bütçemize ve fiziksel özelliklerimize en uygun gelinliği seçmek oldukça zor ve zaman alıcı bir iştir. Bir İspanyol markası olan Pronovias bu konudaki zorlukları gelin adayları için oldukça kolay bir hale getiriyor yaklaşık 2000 ile 20000 TL arsında değişen fiyatlarıyla ve her bedene her tarza uygun seçenekleri pronovias gelinlikleri tercih edilen gelin adaylarının rüyalarına en yakın markalardan biri haline getiriyor. Pronovias sadece gelinlik değil diğer düğün törenlerinde kullanılan tüm giysiler ide bünyesinde satışa çıkarıyor.

       Bunun yanında ülkemizin gelişmiş tekstil sanayi bize çok farklı seçeneklerde sunmaktadır. Büyük tekstil ve gelinlik üreten firmaların yanı sıra özel ve elit tasarımlar yapan modaevleri ve terzihanelerde kadınlara bu konuda yardımcı olmak için ülkenin hemen hemen her bölgesinde hizmet veriyorlar. Özellikle İstanbul Ankara İzmir gibi büyük şehirlerde gelinlik tasarımı yapan birçok moda tasarım atölyesini rahatlıkla bulabilir dilediğimiz fiyat ve kalitede gelinlik modelini internetten veya direk mağazaları gezerek satın alabilir ya da kiralayabiliriz. Dünya piyasasında; Pierce cardın Pnina Tornai Oscar De La Renta Moonlight Hayley Paige Zuhair Murad Jenny Packham Carolina Herrera gibi büyük markaların birbiriyle yarıştığı gelinlik sektöründe Vakko Collection Derishow Akay Dai Çağteks gibi yerli markalarda oldukça iddialı gelinlik modellerini genç kızlara beğendirmek için yine büyük bir yarış içindeler.

        Son dönemde Pronivias gelinliklerin modellerinin bu konuda bir adım önde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Düğün hazırlığı yapan gelin adaylarımıza ve eşlerine mutluluklar dilerken böylesine önemli bir günde yapacakları alışverişler için dikkatli inceleyip en uygun olanını bulmaları konusunda özenli değerlendirmeler yapmalarını tavsiye ediyor ömür boyu mutluluklar diliyoruz.